Arbeta på skolan

Arbeta hos oss


VI SÖKER LÄRARE SOM VILL JOBBA PÅ SVERIGES BÄSTA SKOLA!

Är du en kunnig och inspirerande lärare med förmågan att leda unga människor mot kunskapsmålen? Campus Manilla söker lärare som vill sätta fokus på elevens kunskapsinhämtning och som kan få eleverna att nå nya höjder. 

Om Campus Manilla
Campus Manillas pedagogiska koncept baseras på höga förväntningar – vi visar dagligen att vi förväntar oss mycket av våra elever, och de förväntar sig i gengäld mycket av oss lärare. Vi tror på en genuin närhet till eleven, på lärare som brinner för sina ämnen, på bildning såväl som utbildning och på den samhällsnytta som detta skapar.  Campus Manilla drivs av en politiskt och religiöst obunden stiftelse, vilket innebär att hela elevpengen stannar i verksamheten.

En värderingsdriven lärare med eleverna och kunskaperna i fokus

Den lärare vi söker till Campus Manilla behöver vara en värderingsdriven individ med hög integritet och moralisk kompass som med ett modernt och inkluderande ledarskap i klassrummet kan utmana sina elever på väg mot kunskapsmålen. Vi söker en trygg och inspirerande ledare som kan fortsätta utveckla och förädla den nyfikenhet och lust till lärande som finns naturligt i varje elev.

Vi söker en lärare som sätter eleverna, kunskapsmålen och nyfikenheten i första rummet. För att lyckas i lärarrollen på Campus Manilla behöver du ha ett naturligt driv och vara en framåtdrivande person som kan se nya spännande möjligheter i lärandet. Du behöver också vara en skicklig relationsbyggare och ha förmågan att skapa laganda och ett genuint intresse hos eleverna för att arbeta med dina ämnen och skolans värdegrund.

Övergripande ansvar
Som lärare på Campus Manilla ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera elevernas lärande. Du leder lärandet i klassrummet och ansvarar för att eleverna når målen i dina ämnen. Du ingår i ett arbetslag och är också ansvarig för att tillsammans med dina kollegor bära och vidareutveckla skolans kultur och värderingar på ett modernt och framgångsrikt sätt.

Personliga egenskaper

 • Naturlig och självklar ledare med ett tryggt och stabilt ledarskap i klassrummet.
 • Mål- och resultatorienterad med ett genuint intresse för dina ämnen, lärande, barn och ungdomar.
 • Förmåga att bygga relationer, förtroende och tillit i interaktionen med eleverna.
 • Lyhörd och inkännande med en personlig omtanke och stort intresse för eleverna och deras utveckling.
 • En naturlig förmåga att kunna inkludera, entusiasmera och skapa god laganda.
 • En jordnära person med elevernas bästa i fokus.
 • Förmåga att skapa delaktighet och engagemang genom ett inkluderande ledarskap där eleverna tillåts ta ansvar för sitt lärande.
 • Hög integritet, etik och en god moralisk kompass.

Bakgrund och erfarenhet

 • Relevant lärarexamen
 • Lärarlegitimation (eller genomförd ansökan om sådan).
 • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

OM CAMPUS MANILLA

Campus Manilla drivs av den politiskt och religiöst obundna stiftelsen Carpe Scientia. Skolan drivs helt utan vinstintresse, och har ambitionen att utvecklas till Sveriges bästa skola. Vi tror på höga förväntningar och på att kombinera höga akademiska krav med estetiska uttryck.

Totalt har Campus Manilla ca. 100 medarbetare och ca. 760 elever från förskoleklass till gymnasiets tredje årskurs. Vi har ett brett nätverk och utnyttjar detta genom att regelbundet bjuda in intressanta och inspirerande föreläsare för såväl elever som personal.

Undervisningen i kärnämnena på Campus Manilla bedrivs i tvålärarsystem. Detta skapar möjligheter för ett mer individanpassat lärande och högre resultat i svenska, engelska och matematik. I sin tur underlättar detta lärandet även i övriga ämnen.

Följande tjänster:

Elevassistent

Lärare i Fysik och Teknik, åk: 7-9

Håll utkik efter våra annonser på platsbanken, sökord; campus manilla

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/